Eenvoudige (responsive) websites

Het vervaardigen van eenvoudige websites die ook leesbaar zijn op mobiele apparaten. De website is indien wenselijk zelfstandig te onderhouden doordat gebruik wordt gemaakt van een content beheersysteem zoals Joomla! of Wordpress.

Ontwerp en vertaling naar website template

Het vertalen van een grafisch ontwerp naar een website template. Een bestaand idee of ontwerp (bijvoorbeeld een Photoshop design) wordt dan vertaald naar html en css, zodat een bruikbaar template ontstaat dat als basis wordt gebruikt voor uw nieuwe of bestaande website.

Onderhoud bestaande website

Het (technisch) onderhouden van een website omdat een vast aanspreekpunt altijd handig is bij vragen, problemen of wensen over de website.

Advisering en ondersteuning domein en webhosting

Een website is vaak vanzelfsprekend beschikbaar op het internet. Om dit mogelijk te maken is een domeinnaam en webruimte benodigd. Om optimaal gebruik te maken van de webhosting, kan vdBerg Software faciliteren in domeinnaamregistratie, databasegebruik, installatie content beheersysteem, bestandsbeheer, subdomeinen, etc.

Maatwerk CMS uitbreidingen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om bestaande website onderdelen of (nieuw) maatwerk goed in de website te laten integreren.


Een content beheersysteem (CMS) zoals Joomla! of Wordpress heeft in de basis vaak beperkte functionaliteit die zodoende niet direct voldoet aan de wensen. Denk aan bijvoorbeeld aan specifieke digitale formulieren of items met specifieke velden die niet standaard als invoerveld in het CMS zitten. In veel gevallen zijn voor een CMS uitbreidingen beschikbaar die tegemoet komen aan de vereisten. Mogelijk passen dergelijke uitbreidingen niet of niet goed in uw website door bijvoorbeeld foutmeldingen, ongewenste opmaak of verkeerde benamingen. vdBerg Software zorgt ervoor dat de uitbreiding werkend en op maat wordt opgeleverd.

Maatwerk externe databronnen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een externe databron in een website te laten integreren. Wanneer zekere data beschikbaar is via bijvoorbeeld XML of een RSS feed dan is het mogelijk om deze data ge├»ntegreerd in een website te tonen.

Overige diensten

  • Aansluiten en configuratie van hardware, bijvoorbeeld een WIFI Router, printer of laptop.
  • Ondersteuning van OpenCart webshops (incl. iDeal/Paypal koppeling).
  • Bewerking van video- en beeldmateriaal.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!